Pelkäsin jotenkin tätä päivää, kun oli ne yliraivostuttavat fysiikankokeet ja historianpistot ja kaupanpäälle vielä uintia liksassa. Eihän tämä mikään lempparipäivä ollut, mutta paaaljon parempi kuin kuvittelin.

Fysiikan kokeet olivat suhthelpot. Turhaa stressasin. Toivotaan että joku kasintapainen tulee (-:. Historian pistotkin olivat ihan ok kans, huomenna tietoon pääsinkö läpi. Kaikki piti siis saada oikein että pääsee läpi, oli kuulemma niin tärkeä asia.. Ja muutenkin hissanope on kauheen vaativa -.-

Tänään postilaatikkoon kolahti H&M:n kuvasto. Ja sielläpä tietenkin oli se ihanana nahkatakki, josta olen haaveillut.. Ja siinä kuvastossa huomasin että se ois tosi hieno sellasena harmaanakin, eli jos nyt sen ostan niin ostan sen varmaan harmaana sillä erottuisin edes vähän joukosta (-:.

Kirjoitin tylsyydessäni listan, mitä vaatteita ja asusteita tarvitsen/haluan. Varmasti vielä muuttuu ja lisää asioita tulee, mutta sen jo sanon että lista on hiiirveän pitkä. Tein sen tähän, mutta myös tuohon oikealla olevaan palkkiin, sillä sitten voin myöhemmin muokata sitä myöhemminkin, eikä tätä kirjoitusta tarvitse muokata.

I need:

- NAHKATAKIN !
- ainakin 1-2 tavallista eri väristä pitkähihaista (ärsyttää kun kaikki pieninä hihoista)
- jonkun kivan uuden laukun
- erilaisia pitkähihaisia

- koruja
- hupparin taas
- farkkuhaalarishortsit ois kivat kans
- huivin nahkatakin kans


AINAKIN nyt nuo.Täällä siis en tuota muokkaa, mutta tuossa ---> palkista löytyy minun päivitettävä versioni, yliviivaan jo ostetut ymym, selitykset paikan päällä.

Ensi kirjoituksesta sanon jo valmiiksi sen verran, että huomenna saadaan todistukset (meilläpäin saadaan siis 4 kertaa vuodessa todistus, tämä on siis kolmas todistus tänä vuonna) ja kerron kolmen edellisen todistukset numerot sekä ne uudet.

Ainiin, melkein unohdin päivän traagisimman asian D--:. Tyhmänä lisäsin päiväkirjaani galleriassa sellaisen jutun, että jos viikon sisällä tulee 999 tai enemmän kommentteja siihen pväkirjamerkintään, olen poissa galleriasta _kuukauden_. Ja iki-ihanat ystäväni halusivat kokeilla pystynkö oikeasti tähän, ja saivat nyt sen 1000 täyteen. Joten pakkohan se on näyttää että kyllä minä ilman galleriaa pärjään. Vaikka hankalaa onkin..



♥ londonlove