En vastaa otsikon oikeinkirjoituksesta, en ehdi tarkistaa mistään sillä tästä tuele tämmöinen pikapikapostaus~

Eli, huomenna aivan ihanasti fysiikan koe ja historian "pistot" , JIPPIAIJEEEEE ! -.-' Pistot lainausmerkeissä siksi että niistä ilmoitettiin etukäteen.

Kuitenkin. Olen yrittänyt koko päivän lukea fysiikkaa, mutta mikään ei tunnu tänään jäävän päähän.. Ärsyttävää. Ja varsinkin, kun kokeeseen tulee kaikenmaailman piirtotehtäviä, että pitää piirtää peilailuja ja taittumisia, enkä osaa yksinkertaisesti.. mitään. Ja historian pistoihin lukemista on turha kuvitellakaan, sekoittaisi fysiikan lukemiset täydellisesti. Ei auta kuin lukea hätälukien ennen tuntia historian pistoihin, ja ihanasti opettaja ilmoitti että heti laiska, jälki-istunto, jollei pääse läpi.. Voisin siis kutienkin yrittää lukea historiaakin mutta ää.. ÄRSYTTTÄVÄÄÄ. Ihan oikeasti, kaksi ainetta mitkä on hankalia mun päähän muistaa. Vidunvitunvitttu.

Sain maantiedon kokeen tänään takaisin. 8. Ihan tyytyväinen olen, mutta olisin odottanut 9 vaikken yleensä maantiedossa hyvä ole. Tuntui nimittäin menevän niin hyvin kun kerrankin sain esseekysymyksen kahtariviä vaille täyteen, eli A4-kokoisen sivullisen tekstiä, yleensä saan enintään viisi riviä oli kyseessä mikä koe tahansa.

Joo, tiedän että tulee pikapikapika ja supertylsä postaus. Kokeistani, kiviäkin varmasti kiinnostaa..

Joten menenkin tästä tekemään banaanikaakaon ja pänttäämään historiaa ja fysiikkaa.

No, mutta nyt on pakko mennä lukemaan. Taisiis eka se kaakao. Heips ♥ !

♥ londonlove