Olen saanut palautetta, että blogini kannattaisi muuttaa bloggerille.

Kuitenkin äsken kokeilin sitä, ja totesin sen kyllä huonommaksi kuin tämä vuodatus. Vuodatus on mielestäni paljon yksinkertaisempi, helpompi, parempi ja tänne osaan tehdä ulkoasuja / muokata niitä. Tietenkin harjoitus tekee mestarin, mutta Blogger oli haastavampi ja vaikeampi kuin tämä, ja kun kokeilin tehdä ulkoasuja.. ulkoasuista tuli suoraansanottuna kauheita.

Mielipiteensä ja taitonsa toki kullakin.

Kuitenkin ajattelin nyt laitaa pystyyn pienen äänestyksen, jätänkö blogini tänne suhtkoht hienona vai muuttaako se bloggeriin ruman ulkoasun kanssa? Uskon että kaikki blogini vierailijat lähtisivät samantien blogista ulkoasun vuoksi jos tämä olisi bloggerissa. Vaikka nyt toisaalta jotkut lähtevät sen vuoksi että tämä on vuodatuksessa. (Btw miksi, ihan järjetöntä :o)

Äänestyksen lopputulos ei kuitenkaan kerro sitä muuttaako blogi vai jääkö se tänne. Haluan vain pienen mielipiteen mitä mieltä te olette, mutta lopullisen päätöksen teen minä, eli se voi olla eri kuin äänestyksen tulos. Mutta mistä sitä tietää vaikka muutaman kuukauden päästä asiat olisivatkin eri tavoin.

Jos haluatte oikein ehdottomasti jommankumman vaihtoehdon, kehotan että kommentoitte tähän (;. Silloin osaan ajatella asiaa siltä ja siltä kantilta.

Mutta nyt tämä meni taas - niinkuin minulla aina - pitkäksi tylsäksi (?) teksiksi, joten lopetan tähän.
 





♥ londonlove