Moi (-:

Tää on siis mun ensimmäinen blogini, eli saattaa löytyä hiomisen varaa. Kuitenkin esim.  html-koodeista tiedän sen verran että itse teen kaikki ulkoasut joita täällä käytän.

Ensi kesänä neljätoistakesäinen tyttö siis olen. Brunette, pitkä ja laiha, vaikka itse sanonkin. Lihotuskuurilla yritän kokoajan olla, mutta se on hieman hankalaa nopean aineenvaihduntani vuoksi joten paino ei helposti nouse. Mutta olisi kiva saada edes vähän jotain muotoja eikä olla näin tikku :---D.

Asun sellasessa käpykylässä jossa ei ole vaatekauppoja, joten shoppailemaan en kovin useasti pääse. Mutta aina kun mahdollista niin tungen mukaan kyytiin yhteen läheiseen kaupunkiin.

Vaatteiden ja muodin ym. lisäksi harrastan myös elokuvien katsomista. Rakastan niin kauhu, komedia kuin rakkauselokuviakin, mutta kaikista eniten lämpenen pelottaville ja kauheille kauhuelokuville. Ja niinkuin sanoin, käpykylässäni ei ole vaatekauppoja, ei täällä ole myöskään elokuvavuokraamoa. Vain r-kioski ja sen sisältö on huono, ja jos joskus siellä olisi hyvä leffa niin se on aina jonkun toisen vuokraamana. Näinpä olen sortunut laittomaan elokuvien katseluun.. :/

Myös valokuvaus ja.. kaikki on kivaa :---DDD. Myös kylällä pyöriminen ja näin, eli aina ei kannata jokapäiväpäivitänblogiani-tahtia odottaa, sillä ei aina jaksa. Mutta joskus voi tulla useampiakin merkintöjä samana päivänä, joskus ei yhtäkään.

Toivottavasti olen tarpeeksi höpötellyt tälle kertaa. (--: Joten, toivotan teidän tervetulleeksi ja toivon että viihdytte. Olisi kivaa saada edes muutama vakkarilukija, ja lukijoistahan en tiedä ellette kommentoi (;. Eli comments, please ♥

♥ londonlove