Noniin, aamu koitti (psst, valvoin koko yön, mutta älkää kertoko äidille :--DDD) ja piti mennä koiran kanssa lenkille siinä joskus 8-9 aikaan. Näpsinkin sitten kuvia toisen perään, ja näitä olisi enemmänkin mutta vahingossa otin tyhjemmän akun mukaan ja kamerasta loppui hetkenpäästä akku )--:.

Aivan aluksi puin sopivat vaatteet ja laitoin hiukset puman pannalla sekä meikkasin - kyllä, edes kotikulmilla ei voi olla ilman meikkiä :--D. Varsinkin tummat silmänaluseni olisivat ihanat järkytykset naapureille<3


- puman pannat ostettu joskus jostain urheiluliikkeestä
- toi sininen lenkkeilypaitacollegehomma on futiksesta, minkä lopetin vuos sitte
- huivi lontoosta
- kuvassa ei kyllä näy, adidaksen verkkarit ja karhun lenkkarit

Just kun olin hakemassa iPodia ja lähdössä sakemanninpentuni kanssa ulos, tajusin että voihan vattukiisseli, akku loppu -.-.. Ei siinä muuta voinut kuin jättää iPodin latautumaan ja lähtemään ilman sitä.



Kun vihdoin sitten olin ulkona, aurinko paistoi ihanasti<3.  Koiranpentumme Cesc säntäsi samantien kissamme perään.. En ole varma kuka kissoista se oli, en ehtinyt näkemään. Onneksi olin laittanut Cescin narun päähän ettei hän päässyt kovin kauas jahtaamaan. Poika päästi pihapissat keskelle pihaa (että kuulostaa tyhmältä :--DDDD) ja sitten lähdettiin itse lenkille.





Ennenkuin kukaan ehtii edes ajattelemaan - ei, emme asu keskellä metsää vaikka moneen kuvan takana sitä näkyykin. Asumme hyvin lähellä erästä valtatietä niinkuin tarkkasilmäisimmät voivatkin huomata.



Hmhmh, tässä kaksi kuvaa Cescistä, ei mitään hajua oliko näillä jokin tarkoituskin tai jotain..





- Tässä kohtaa akku loppui sitten kamerastakin. Lenkki jatkui vaikka kuinka paljon ja kuvattavaa olisi löytynyt mm. jos nopea olisin ollut (vaikka tuskin) olisin voinut saada rusakosta kuvan.. Sisällä vaihdoin akun ja laitoin edellisen latautumaan, sen takia tässä silti viellä kuvia. -

Sisällä yskitti taas vaikka kuinka paljon ja kurkkukipu oli sietämätön.. Eihän siinä muuta kuin kuuma kaakaokuppi käteen ja dataamaan !



Tässä taas kuva Cescistä (:--D). Mutta tää ainakin oli välttämätön, söpöliini kun heti lenkin jälkeen juoksi sohvalle ja meni siihen makaamaan, mutta ensin oikein poseerasi kameraan.



Loppuun vielä kuva pikkusiskoni eläintarha-dubloihin kuuluvasta hylkeestä<3. Tai itse asiassa tuo on mun vanha, mutta nykyään tietysti siskon. Niin ihana veijeri toi hylje että en voinut vastustaa kiusausta ottaa siitä kuvaa!



♥ londonlove