Jo kolmas merkintä tältä päivältä, jos siis tuo la-su yöllä tehtykin pidetään. No, korvaavatpa ainakin tuon muutaman päivän "tauon".

Ei mulla kovin kummoisia asioita ole teille kerrottavana. Kiinnosti teitä tai ei, kerron silti :---D.

Eli huomenna kouluun.. Ei millään jaksaisi viikonlopun jälkeen. Mutta yhdellä asialla uskon saavani itseni kouluun! Otan lompakon mukaan ja koulun jälkeen voisin pyöräillä erääsään lahjatavaraliikkeeseen. Siellä nimittäin näin yhden ihanan pannan joku viikko sitten, kaduttaa kun en uskonut. Toivottavasti niitä on siellä vielä. Ei se edes ollut mikään kovin kummoinen, ne piikitkin muistaakseni puuttuivat mitkä yleensä ovat aika tärkeät että panta edes pysyy päässä. Silti se jäi jotenkin mieleen, otan sitten kuvaa huomenna jos niitä vielä löytyi.


Loppuun vielä kuva tuollaisesta hierojajutusta. Iskän niskat on aina hiirveän kipeät, tarvitsisi varmaan tuollaisen.. Hintaakin vain 1,95€ H&M:n nettikaupassa. Ainoat ongelmat vain että 1. isä kuitenkin näkisi tuon jos se tulisi postissa 2. KAIKKI iskään kohdistuvat juhlat ovat loppuvuodesta. Isänpäivä, synttärit joulukuun puolessavälissä ja jouluaatto. Pitäisi varmaan huomaamattomasti ostaa tuo jo nyt, ei niitä pian enää tuolla ole, ja pitää kaapissa niin kauan että tulee isänpäivä.. Saa nyt nähdä mitä teen.

♥ londonlove